Jennifer Wistbacka | Don't let the sun in your heart decay

Alla inlägg under januari 2012

Av Jennifer Wistbacka - 23 januari 2012 10:29

Jag orkar inte vara sjuk. 

Vaknade igår med halsont så jag höll på och dö så imorse när jag vaknade så kände jag att jag inte orkade nånting.

Wienna den lilla stackaren har stått lör-sön och jag orkade verkligen inte rida idag. Hade gärna velat göra det men då hade det bara blivit skritt i skogen och då känns det som att hon lika gärna kan stå.


Helgen har varit kanon i alla fall.

På em på lördagen åkte jag iväg till mormor och firade Daniel som fyllde två. Blev smörgåstårta och lite annat smått och gott. Trevligt att träffa hela släkten ibland.

Lördagkvällen spenderades hemma hos E&H tillsammans med H, A och C samt alla hundar. Vi spelade spel och kollade på P3 Guld galan. Jag drack lite vin och senare på kvällen så smet jag iväg till statt och dansade loss hela natten. Bra kväll helt enkelt!


Nej nu måste jag ta en dusch, snart blir det lunch med bästa C!


Puss & Kram

Ninni

Av Jennifer Wistbacka - 20 januari 2012 14:10

Sitter här och häller i mej en kopp kaffe och ska snart kolla på senaste avsnittet av Revenge.

Var uppe med tuppen idag och åkte ut till Wienna redan vid nio-tiden. Friserade hennes man lite då det verkligen behövdes. Den var alldeles för tjock på sina ställen så tunnade ur den med saxen. Det tog sin lilla tid då Wienna är väldigt rädd om sina öron och trodde väl att jag skulle klippa av dom på henne varenda gång jag kom i närheten. Det blir ju inte bättre av att hon är 175+ när hon sticker upp huvudet så långt hon kan för att jag inte ska röra öronen...

Men efter mycket om och men så blev det bra och jag sadlade på för en sväng till ridhuset. Hade egentligen velat rida ut i det här fantastiska vädret men har blivit väldigt mycket "slappjobb" den här veckan för tjejen så hon fick ett riktigt dressyrpass. Och även där, efter mycket om och men så gick hon kanonbra, så är hon inte mjuk och lösgjord imorgon så vet jag inte vad. Hon verkade vara på något tjafshumör idag för jag fick bli riktigt arg på henne idag, hon bockade som en vettvilling innan hon började sköta sej. Slutade i alla fall med att hon trampade på bra och var rejält svettig!

Men vad är inte roligare än att få en sån häst att börja samarbeta? Jag har alltid gillat dessa hästar med mycket egen vilja och attityd, det blir ju roligare att rida när det händer lite saker, right?

Tråkigt att bara harva runt i ridhuset på en häst som gör exakt vad man ber den om, då blir det ju ingen match!


Nog om detta, åkte sedan hem och har storstädat hela lägenheten. Fredagar har ju blivit min tvätt och städdag eftersom jag alltid är ledig då. Skönare att städa och ha allt tvättat innan helgen än att man ska behöva hålla på med sånt på en söndag till exempel.. Ska även ut och gå med Elin och hundarna runt fyra tiden idag, så det blir väl en promenad på minst en timme. Kanon eftersom jag hade tänkt åka upp till gymet och konditionsträna men då slipper jag det idag!

Tar ett benpass imorgon istället. Bara för att jag väger 57 kg ska inte Wienna tro att hon kommer ur mitt järngrepp med benen, haha.



Bästa hästen påväg hem från ridhuset <3

 

Wienna <3



På återseende!

Puss & Kram

Ninni

Av Jennifer Wistbacka - 19 januari 2012 12:30

Har beställt hem två stycken nya klänningar från bubbleroom.se

Supersnygga båda två så hoppas dom sitter bra också!


Här är ett smakprov på den ena, tror jag tog den sista av den andra!





Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen och göra veckans andra och sista pass på Ericsson, tänka om man kunde få jobba en hel vecka snart? Jag har glömt bort hur det är nästan. Jag klagar ju inte för igår satt jag ju i och för sej hemma och åt Ben & Jerrys och kollade på film med betalt. Inte fy skam men som sagt börjat faktiskt tröttna på att vara hemma hela tiden. Hoppas att man får göra en hel vecka nästa vecka kanske!


Puss & Kram

Ninni

Av Jennifer Wistbacka - 18 januari 2012 18:50

Åh har hittat årets bikini tror jag.

Helt plötsligt så har jag börjat gilla Ed Hardys kläder, skor mm. Har inte varit så förtjust i det förut och sen nu PANG så är jag helt såld på Ed hardy.


Har kommer lite smakprov på vad som antagligen kommer att hamna i min garderob inom en snar framtid! 




Denna handväska står högst på listan kan jag säga! 




 


Detta blir nog sommarens bikini :)

 




Det här armbandet är riktigt fint och landar nog snart här hemma hos mej!







 


En vill-ha-klänning!!



Puss & Kram

Ninni 

Av Jennifer Wistbacka - 18 januari 2012 16:00

Har precis kommit hem och sitter här och kastar i mej lite mat innan jag ska dyka ner i ett varmt bad.

Var ute i skogen idag med Wienna och ja, det blev nästan två timmar i sadeln idag. Tänkte jag skulle kolla runt lite ridvägar och jag hittade en väg som såg bra ut med det slutade med att jag var halvvägs till Katrineholm innan jag gav upp och red hem igen.


Är ledig från jobbet idag men ska tillbaka imorgon igen. Så kvällen ska nog eventuellt spenderas med bästa E om hon behagar att svara i sin telefon nån gång! Hahah!


Puss & Kram

Ninni

Av Jennifer Wistbacka - 17 januari 2012 09:16

Detta inlägg är tillägnat Rolf-Göran Bengtsson.


Att han igår fick ta emot Jerringpriset är hur stort som helst för ridsporten. Att en så liten stor sport som ridsporten äntligen fick ta lite plats känns hur bra som helst. Nu kanske ni andra sportnördar där ute förstår hur bra den här mannen är egentligen? Och hur många han har påverkat under sina år på hästryggen. För mej är han kungen.


Och att "Roffe" sen faktiskt är min största förebild gör allting ännu bättre.

Att kunna rida som Rolf-Göran det är min största dröm, på riktigt. Han får allt att se så himla enkelt och mjukt ut, oavsett situation. Han förtjänade verkligen detta pris så mycket som han slitit för att nå toppen. För att inte glömma hans fantastiska hästar! Den av hans hästar jag gillar mest är utan tvekan Ninja La Silla, en liten häst med ett hjärta av guld!

Jag tyckte det var stort med ett EM-sliver förra året men allt eftersom man har kollat på världscupen här under hösten så känns ett OS-guld inte så långt borta. Att han ligger rankad världsetta säger ju en del. 


     


Ännu en gång, stort grattis till Rolf-Göran Bengtsson!     


Av Jennifer Wistbacka - 16 januari 2012 15:47

Jaha då ska man tydligen vara hemma från jobbet idag också. Synd att man inte visste det imorse så man hade kunnat få lite sovmorgon. Men så är det väl ibland, men imorgon var det dags för jobb igen och resten av veckan. 


Var ute hos Wienna på fm och red ett pass i ridhuset. Hon var så jäkla duktig, dom höll på att sätta upp lamporna i taket med en skylift och hon brydde sej inte ens om den när den åkte upp och ner, duktig tjej! Hon gick för övrigt överraskande bra med tanke på hur många dagar hon fick vila förra veckan. Det tog en stund att få loss henne ordentligt men mot slutet så gick hon och trampade under sej fint utan att jag hade något i handen. Tog den långa vägen hem från ridhuset för att skritta av, då fick minsann Lillprinsen rida lite också. Han var så himla söt och sprang tätt efter Wienna kors och tvärs igenomridhuset när jag red, han trodde kanske jag skulle rida ifrån honom?


 

Mina älskade djur <3


Efter att jag varit hos sessan så åkte vi vidare till mormor och fick lite lunch och Porsche fick stanna kvar där, kände inte att jag hade lust att sitta och åka fram och tillbaka till mormor två dagar i rad. 


Så nu har man gjort lite nytta här hemma och kvällen blir nog lugn, ska nog träffa E en stund sen <3


Puss & Kram

Ninni

Av Jennifer Wistbacka - 15 januari 2012 16:53

Dåligt med uppdatering den här veckan.

Men Wienna har fått vila alldeles för många dagar så har inte haft något att blogga om. Det har verkligen varit kasst ridväder men igår var vi ute en sväng i skogen och skrittade lite. Det verkade uppskattas och min sessa gick med öronen spetsade hela tiden och verkade ganska nöjd även om det bara blev skritt eftersom det verkligen är stenhårt och snorhalt på backen.


Blev även utgång igår med brudarna, vi hade jäkligt kul innan allt spårade! Som vanligt när vi är i farten. Var inte roligt att gå genom hela stan i 13 cm klackar och sen stå i kö i typ en halvtimme för att komma in kan jag säga. Men vill man vara fin får man lida pin har jag hört. Även fast det låter konstigt så är de skorna jag hade igår väldigt sköna att gå i. Trycker inte nånstans och det känns inte att de är så höga, toppenskor! 


 



Nej nu ska jag kila ner till tvättstugan sen ta en dusch och bädda ner mej i soffan resten av kvällen!


Puss & Kram

Ninni

Ovido - Quiz & Flashcards